Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това 10 градско за 1,8 ТС в кой град е

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
    2.0TS Извънградско - никога под 10 газ.. сега сменям термостат
    и да смениш няма да падне аз съм 1,6 ТС 9 извънградско и 14 градско т.е Софийско градско

Comment

• Първоначално публикувано от kimi80 Покажи съобщение
      Това 10 градско за 1,8 ТС в кой град е

и да смениш няма да падне аз съм 1,6 ТС 9 извънградско и 14 градско т.е Софийско градско
      И защо да не падне на аз минавам с 33литра газ 410км извънградско скорост 90-100 това е 8/100 на икономичен режим с ГИ
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от kimi80 Покажи съобщение
        Това 10 градско за 1,8 ТС в кой град е

незнам калега ама това твоето ми се струва прекалено голям расход за 1.6 тс
        sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
          хммм.......по-точно замерване от това-няма.
          и да направиш:
          6,6/100 бензин
          с двулитров мотор на 10тина години!?

невероятно, но факт.
          завиждам ти.

Между другото колата е на 13 години, нямам полза да лъжа колега, резервоара си взе точно 6.6. Мисля, че не е за невярване, все пак карах с 90,а и това си е нормалния разход на 2.0. Явно е в добро здраве в момента колицата.
          156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
            Между другото колата е на 13 години, нямам полза да лъжа колега, резервоара си взе точно 6.6. Мисля, че не е за невярване, все пак карах с 90,а и това си е нормалния разход на 2.0. Явно е в добро здраве в момента колицата.
            Извини ме но това замерване не е никак вярно изключването на пистолета зависи от това колко се пени бензина. За да се направи точно измерване или да се намали грешката до минимум същото упражнение се прави и изминаването на максимален пробег с един резервоар. При опита който си направил ти ако ти е далам 0,5 л грешка на 50 км се сещаш колко е но ако е на 650-700км е друго вече дори разликата да е да е 1-1,5л грешката ще е 14 пъти по малка.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
              Извини ме но това замерване не е никак вярно изключването на пистолета зависи от това колко се пени бензина. За да се направи точно измерване или да се намали грешката до минимум същото упражнение се прави и изминаването на максимален пробег с един резервоар. При опита който си направил ти ако ти е далам 0,5 л грешка на 50 км се сещаш колко е но ако е на 650-700км е друго вече дори разликата да е да е 1-1,5л грешката ще е 14 пъти по малка.
              Едва ли е имало огромна разлика в разпенването на бенза в двете зареждания, при една и съща скорост на пълнене на една и съща колонка, описах точно и ясно как замерих.
              Не ми се пилееше повече бенз за тва минах точно 100 км. Исках да знам колко ми гори...ноооо тва сега пък се оказа най неточното замерване. Значи може би колата ми гори 10 извънградско защото не съм минал 3000 км при замерването...дай малко по сериозно.
              Градско я замерих по същия начин,точно на 100 км (колкото и неточен да е) в Ямбол, изгори ми 12.3 като карането ми не беше от най спокойните.
              Last edited by danniel; d.m.y г., 09:42.
              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от totii Покажи съобщение
                незнам калега ама това твоето ми се струва прекалено голям расход за 1.6 тс
                Не е голям разход на София...Зависи от това дали кара в час пик, маршрута, стил на каране. Примерно от 17и30 до 20ч горе долу е ад да минеш от единия край на София до другия... Задръстванията са огромни.
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• А бе вие колегите от софия,трябва някви специални субсидии за коли да ви раздават.Рядко идвам до там ама като ме се наложи да мина от единия до другия краи,първо сърцето ме боли,щото си мисля че колата ще се разкапе от друсане и паважи и дупки,и после задръстванията....Няма смисъл да мислят колегите,че колите им горят много,нормално е в провинцията да дават колите ни малък разход.Аз от единия край на Ст.Загора до другия стигам за 8 минути.Е колко ще изгоря за 8 мин па дори и градско.
                  brava 1.4 sx
                  alfa 156 1.8

Comment

• Градско 13/100
                    Извънградско 9 - 9,3 /100 Бензин
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. "98

Comment

• Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
                      А бе вие колегите от софия,трябва някви специални субсидии за коли да ви раздават.Рядко идвам до там ама като ме се наложи да мина от единия до другия краи,първо сърцето ме боли,щото си мисля че колата ще се разкапе от друсане и паважи и дупки,и после задръстванията....Няма смисъл да мислят колегите,че колите им горят много,нормално е в провинцията да дават колите ни малък разход.Аз от единия край на Ст.Загора до другия стигам за 8 минути.Е колко ще изгоря за 8 мин па дори и градско.
                      То за това изляза ли извън София и разхода ми пада с 3 литра
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Последно замерване градско в София само в пиковите часове сутрин между 7 и 9ч вечер от 18 до около 20 ч 13 литра на 100 км Газ!На бензин опити в столицата не ми се правят газ само на Еко,иначе от другите не ми го докарва разхода!!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                          Последно замерване градско в София само в пиковите часове сутрин между 7 и 9ч вечер от 18 до около 20 ч 13 литра на 100 км Газ!На бензин опити в столицата не ми се правят газ само на Еко,иначе от другите не ми го докарва разхода!!
                          Ми тва е прекрасен разход, особено за зимата.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Колеги, днес напълних и моята догоре. Лампичката беше светнала, но показваше може би на 1мм над червеното - предположих, че ще има поне 7-8 литра(нали толкова беше резервата). Е да,ама не - пистолета спря на 59литра, после донапълни момчето до 59,4 литра. Изминах точно 126 километра - Добрич - Варна - Добрич, може би около 20-25% градско. Отидох пак на същата бензиностанция на същата бензиноколонка резервоара побра точно 10 литра преди да спре - донапълнихме я до 10,4 литра. По прости сметки ми даде разход точно 8,3 на сто с трима човека в колата. Много съм доволен. Това значи извънградско около 6,5 което много ме устройва.

ПП: Това е разход на бензин - 95.
                            Last edited by Желязков; d.m.y г., 19:46.
                            Alfa Romeo 156 1.6 T.S. LandiRenzo

Comment

• 15 градско и 7.5 извънградско :/
                              156 1.8 TS

Comment

• 16-17 градско ) извън 8..
                                Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                                X